Ramiz Merko për ndërtimet pa leje: Duhet të ndërtojmë dhe jo të rrënojmë

23:12 | 20 Maj 2020

Kryetari i Komunës së Strugës, Ramiz Merko sot tha se në Struga duhet të ndërtohet dhe jo të rrënojmë.

Merko nuk pajtohet me propozimin e Komisionit Anti-korrupsion, të cilët kërkuan nga Qeveria që ajo të menaxhojë me rrënimin e ndërtimeve pa leje në Struga dhe Ohër dhe jo vetëqeverisja lokale në Strugë dhe Ohër, përcjell telegrafi maqedoni.

“Shumë organizata joqeveritare që ndodhen në Ohër sulmojnë Strugë. Nuk brengosemi farë. Qeveria do të reagojë ashtu siç themi ne sepse ne jemi qeverisje lokale”, tha Merko.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara