Google ADS

Qyteti i Shkupit do të ndëshkojë kontraktorin e rindërtimit të bregut “13 Nëntori”

19:37 | 3 Korrik 2021

Qyteti i Shkupit informon se pemët në bregun “13 Nëntori” në qendër të Shkupit u betonizuan gabimisht nga kontraktori i cili rindërton dhe zgjeron këtë zonë, por dje shkaktoi reagime negative në rrjetet sociale.

Nga Qyteti i Shkupit thonë se inspektorati i qytetit ka bërë një raport sipas të cilit kontraktori do të ndëshkohet dhe siguron që me “lëshimin” të gjitha pemët në kalatë tani janë të mbrojtura plotësisht dhe nuk do të sjellin pasoja në rritjen dhe zhvillimin e tyre.

“Qyteti i Shkupit u shpreh mirënjohje qytetarëve dhe organizatave joqeveritare për alarmin në gabimin e kontraktorit, i cili mundësoi një reagim të shpejtë të shërbimeve të qytetit në këtë situatë.

Me urdhër të Kryetarit Shilegov, u bë një raport nga inspektorati i qytetit sipas të cilit kontraktori do të ndëshkohet”, informoi nga atje./Telegrafi/

Shpërndaje në rrjete sociale