Qytetarët vendosin lule para Ambasadës së Maqedonisë në Sofje

17:15 | 23 Nëntor 2021

Para Ambasadës së Maqedonisë në Sofje, qytetarët vendosën lule të freskëta në shenjë ngushëllimi për qytetarët e rënë maqedonas.

Të paktën 45 persona kanë vdekur pasi një autobus është aksidentuar dhe është djegur në Bullgarinë perëndimore, në autostradën “Struma”.

Në mesin e viktimave ka edhe fëmijë.

Qeveria në seancën e sotme ka marrë vendim që në Republikën e Maqedonisë së Veriut të shpallet tri ditë zie për shkak të aksidentit të autobusit në Bullgari ku humbën jetën 45 persona.

Për shkak të aksidentit tragjik të gjitha Ambasadat e Maqedonisë së Veriut dhe Misionet jashtë vendit i ulën flamujt në gjysmë shtizë.

Lajmet më të lexuara