Osmani: Korridori 8 do të përfundojë deri në fund të mandatit

11:30 | 7 Prill 2021

Ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani mbrëmë në “CLick Plus” mes tjerash bisedoi edhe për ndërtimin e Korridorit 8 i cili sipas tij, do të përfundojë në fund të mandatit.

“Qeveria nënshkroi memorandum në mënyrë të drejtpërdrejtë me kompaninë Bechtel & Enka. Kjo kompani është serioze dhe do ta dizajnojë dhe ndërtojë Korridorin 8 i cili do të përfundojë në fund të mandatit”, tha Osmani.

Ndryshe, Korridori 8 përfshin qytetin e Kërçovës, Gostivarit dhe Tetovës.

Ministri i Punëve të Jashtme potencoi se diaspora do të vazhdojë të regjistrohet dhe të jetë pjesë e regjistrimit.

“Diaspora do të regjistrohet dhe do të jetë pjesë e përqindjes së popullatës së përgjithshme”, tha Osmani./Telegrafi/

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara