Google ADS

LSDM i reagon VMRO-së: Punohet intensivisht në zgjidhjen e problemit të deponisë në Strugë

14:15 | 16 Qershor 2017
Arbresh.info

LSDM sot kumtoi se problemi me deponinë e Strugës po zgjidhet intensivisht me tërë maqinerinë që disponohet, e më pas do të vijojë mbulim dhe pastrim i tërësishëm.

“Zjarri në deponi tashmë po shuhet, pas çka do të vijojë mbulim i depos dhe pastrim i tërësishëm i saj. Qeveria e udhëhequr nga LSDM-ja në mënyrë efikase dhe përgjithmonë do ta zgjidh problemin shumëvjeçar me deponinë e Strugës, për të cilën VMRO-DPMNE 11-të vjet nuk bëri asgjë”, bëhet e ditur në kumtesën e lëshuar nga LSDM.

Sipas tyre është hipokrizi që VMRO të kërkojë zgjidhje për problemin pasi Qeveria e re ka formuar komision, detyrat e të cilit intensivisht zbatohen në terren dhe ndërmerren masa për shuarjen e zjarrit dhe zgjidhjen e problemit.

“Sot, si opozitë, VMRO-DPMNE për pikë të vogla politike tregon shqetësim të rremë për problemet e qytetarëve, duke kërkuar masa urgjente pasi ato veçmë po zbatohen”, thuhet mes tjerave në këtë kumtesë.

Shpërndaje në rrjete sociale

Të ngjashme