Incident në Kuvend, Xhaferi thërret sigurimin, ata nuk i përgjigjen

21:35 | 15 Qershor 2017

Talat Xhaferri: “Gjorçev Vlladimir, lëshoje foltoren, nuk ke fjalë. Gjorçev, lëshoje foltoren Gjorçev…..Largojeni Gjorçevin nga foltorja, sigurimi. Sigurimi, largojeni Gjorçevin nga foltorja”.

Urdhërat e njëpasnjëshme të kryeparlamentarit Talat Xhaferri, sot hasën në vesh të shurdhër në sigurimin e Kuvendit.

Talat Xhaferri: “Largoni nga foltorja, nuk e ka fjalën. Largoni nga foltorja”.

Pas thirrjeve të shumta të kryeparlamentarit, urdhërat prekën vetëm në veshin e njërit pjesëtar të sigurimit, i cili nuk mundi t’i afrohet deputetit Vllatko Gjorçev dhe të zbatojë urdhërat.

Ilija Dimovski: Nuk mundet sigurimi ta largojë.

Talat Xhaferri: Do ta largojë, nuk e ka fjalën. Tre herë kërkova të largohet, nuk ka fjalë.

Pasi u la në baltë nga pjesëtarët e sigurimit, kryeparlamentari Talat Xhaferi u detyrua të ndërpresë mbledhjen për ti dhënë fund situatës.

Talat Xhaferri: Pauzë dhjetë minuta, pauzë dhjetë minut, dhjetë minuta pauzë./shenja

 

 

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara