Gjykata Themelore Shkupi 1 i mohon akuzat se e ka pranuar ankesën e PSP-së

09:11 | 28 Shkurt 2017

Në lidhje me kontrollin e PSP-së në shtëpinë e Goran Grujevskit, ish-drejtorit të departamentit të pestë, Gjykata Themelore Shkupi 1 i mohin akuzuat e publikuara në disa media, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Gjykata Themelore Shkupi 1 i ka mohuar akuzat e publikuara në disa media duke iu referuar faktit se Këshilli Penal e ka pranuar ankesën e Prokurorisë Speciale për kontroll në shtëpinë e ish-shefit të Departamentit të pestë, Goran Grujevski dhe se tani nuk ka asnjë pengesë për të marrë provat nga kontrolli te Grujevski që të përdoren në procedurë. Sipas Këshillit Penal të Gjykatës Themelore Shkup 1 është sjellë një vendim për t’u kthyer lënda te gjyqtari i procedurës paraprake për rigjykim.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara