Gjithçka po shkon qetë gjatë zgjedhjeve presidenciale

09:04 | 21 Prill 2019

Në kohë dhe në atmosferë të qetë sot në mëngjes në ora 7 janë hapur 3.480 vendvotime në 80 komuna dhe në Qytetin e Shkupit, ku filloi votimi për zgjedhjen e presidentit të Republikës së Maqedonisë s Veriut.

Ndërkohë vëzhguesit e Organizatës Joqeveritare “Civil”, kanë raportuar vonesën prej 5 minutash të disa qendrave të votimit, që nuk pritet të ndikoj në procesin të votimit. Raportohet se rrjedha e votimit deri në këto momente është e qetë.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara