Aksident në rrugën Strumicë – Radovish

22:40 | 14 Shkurt 2019

Nga ndërmarrja publike “Rrugët e Maqedonisë” njoftojnë se për shkak të një aksidenti është ndërprerë qarkullimi në magjistralen Strumicë-Radovish.

“Që nga ora 21:20 është ndërprerë trafiku në të dy drejtimet në rrugën magjistrale Strumicë-Radovish dhe anasjelltas, për shkak të një aksidenti trafiku pranë kryqëzimit të Gradashorskës”, thuhet në kumtesën e NP.“Rrugët e Maqedonisë”.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara