Mësojeni se sa shpesh duhet ndërruar çarçafët

10:08 | 11 Korrik 2017

Nuk ka asgjë më të mirë se ndenja kur shtrihesh në çarçaf të pastruar.

Kjo mund të jetë arsye që ju të kaloni natën duke fjetur mirë.

Edhe pse mund të jetë mundim pastrimi dhe tharja e tyre, por që më fajtor mund të ndejeni sikur t’i lini ata të papastruar gjatë.

Prandaj thuhet se çarçafët duhet pastruar së paku një herë brenda jave, transmeton Klan Kosova.

Është me rëndësi të thuhet se nëse ata lihen gjatë të papastruar janë të dëmshëm për shëndetin, pasi që bëhen ambient ideal i mikrobeve që mund të ju çojnë deri te alergjitë.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara