Gënjeshtrat që i themi vetes (Foto)

12:03 | 11 Shkurt 2017

Gënjeshtrat të cilave u besojmë, shndërrohen në të vërteta me të cilat jetojmë.

Askush nuk i pëlqen gënjeshtarët. Kur na gënjejnë na dhemb shumë. Në mënyrë natyrale ne ndjehemi të tradhtuar dhe të ofenduar, por e vërteta është se ne e mashtrojmë veten çdo ditë, duke limituar veten nga të jetuarit e jetës që meritojmë dhe duke ndalur suksesin tonë.

Ne kemi shkëputur disa nga gënjeshtrat më të shpeshta që ju ndoshta jeni duke ia thënë vetes suaj çdo ditë. Shpresojmë që kjo listë të iu ndihmojë të kuptoni se sa dëmtuese është kjo mënyrë e të menduarit.

1. Unë jam viktimë e të kaluarës sime

2.       Jam shumë e vjetër për atë

3.       Paratë nuk më duan

4.       Kur të kem…, atëherë do të jem e lumtur

5.       Mund ta bëj atë më vonë

6.       Unë jam dështake sepse përpjekjet e mia kanë dështuar

7.       Askush nuk më kupton mua

8.       Unë nuk jam si ata… nuk mund ta bëj atë

 

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara