E pafat në dashuri, vajza fajëson bukurinë e saj

02:10 | 11 Maj 2017

E pafat në dashuri, një vajzë beson se ajo nuk është në gjendje që të gjejë të dashur sepse është shumë e bukur.

Cherelle Neille thotë se fytyra e saj e bukur është një mallkim sepse kandidatët e saj për të dashur e shohin vetëm si një ‘bukuroshe’ për ta mbajtur në krah dhe për të shitur mend përpara shokëve të tyre.

“Vajzat e thjeshta përfundojnë në marrëdhënie të gjata,”-ka thënë ish-modelja. “Pamja ime tërheq djemtë e gabuar dhe ka qenë me të vërtetë e vështirë. Ata kurrë nuk duan të njohin atë çka unë jam.”

26-vjeçarja pretendon gjithashtu se pamja e saj i frikëson djemtë pasi ato mendojnë se nuk ka personalitet të mirë.

Cherelle thotë se ka hequr dorë nga dashuria dhe është lodhur nga burrat që shikojnë pamjen e saj dhe dëshiron që ata ta shikojnë nga karakteri që ka.

402929aa00000578-4491914-image-m-14_1494418844390

4029277e00000578-4491914-image-a-3_1494418675953

4029278f00000578-4491914-image-a-15_1494418879911

4029265600000578-4491914-image-m-12_1494418767430

4029278200000578-4491914-image-a-7_1494418723202

Shpërndaje në rrjete sociale