Duhet të zgjoheni në ora 7-të?! Ja kur duhet të flini që ndjeheni mirë

22:13 | 28 Mars 2017

Sigurisht që ju ndodh shpesh herë që kur të zgjoheni në mëngjes ndjeheni të lodhur dhe me shumë ngulm dëshironi që të shtyni gjumin edhe për disa minuta.

Nëse mendoni se më shumë orë gjumë do të ju bëjnë të ndjeheni të rifreskuar të nesërmen, e keni gabim, sepse kjo është më e komplikuar se kaq, transmeton portali arbresh.info.

Për fat të mirë, dikujt i është kujtuar që të krijojë një ‘makinë llogaritëse për gjumë’.

Nëse dëshironi që të zgjoheni të freksët në ora 7 të mëngjesit, atëherë ju duhet të flini rreth orës 21:46 ose 23:16.

Por nëse ndodh që keni natën të gjatë, atëherë koha e duhur është që të fleni rreth orës 24:46 ose 02:16.

Kalkulatori ka llogaritur mesataren e njerëzve që bëjnë gjumë të rehatshëm.

Por kalkulatori ka llogaritur edhe kohën e duhur pë rata që zgjohen në orën 6 të mëngjesit.

Koha e duhur për të fjetur, nëse do zgjoheni në 6, është rreth orës 20:46, 22:16 dhe 23:46.

Po nëse zgjoheni në 8? Ja orari i duhur për gjumë.

Mos kini frikë, sepse që të zgjoheni të freskët në orën tetë të mëngjësit, duhet të fleni rreth orës 22:46 dhe 24:16./Arbresh.info

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara