Google ADS

Djema vëmendje, nëse ajo ka këto cilësi mos e humbisni kurrë

09:47 | 24 Janar 2018
L G

Shkenca ka treguar se çfarë i duhet një marrëdhënieje për të qenë e shëndetshme. Siç e dim pasioni vjen dhe shuhet në një moment të caktuar, por është dashuria ajo që i mban të lidhur njerëzit pas një kohe të gjatë.

Ku ka dashuri, ka lumturi, dhe për të siguruar që do jeni të lumtur, zgjidhni një femër që ka këto cilësi.

1 – Është më inteligjente se ty

2 – Është e sinqertë

3 – Është pozitive

4 – Di të bëjë kompromis

5 – Qesh me shakatë e tua

6 – Ka një zemër të hapur

7 – I mbështet qëllimet e tua, dhe të ndihmon ti arrish

8 – Ka një marrëdhënie të mirë me prindërit e saj

9 – Është e sjellshme

10 – Është e qetë kur ziheni, madje të qetëson edhe ty

11 – Bëni çmenduri së bashku

12 – Ka një jetë të sajën

13 – I pranon të këqijat e tua

Shpërndaje në rrjete sociale

Të ngjashme