5 gjërat e mrekullueshme nëse keni fytyrë të rrumbullakët

12:48 | 11 Dhjetor 2017

Trashalluqe, buç, topolake- jeni ngacmuar vazhdimisht me emra të tillë sepse keni lindur me fytyrë të rrumbullakët. Në vend se të urreni strukturën natyrale të fytyrës suaj dhe ta luftoni me produkte konturimi, pse mos ta pranoni?

Do ua themi pesë gjëra pse është mirë të keni fytyrë të rrumbullakët.

Gjithnjë jeni e lezetshme. Automatikisht dukeni mrekullueshëm dhe simpatike pa ndonjë efort.

Ju shohin si person i besueshëm. Është një studim i cili dëshmon se personat me fytyrë të rrumbullakët janë më të besueshëm nga të tjerët.

Dukeni përherë e re. Duhet t`i adhuroni mollat e fytyrës pasiqë për shkak të tyre keni një fytyrë të foshnjes.

Flokët e gjata nuk do ua fshehin fytyrën. Normalisht flokët e gjata fshehin fytyrën mirëpo ky nuk është rasti juaj. Flokët e gjata balansoknë faqet e mbushura dhe mollëzat e gjera.

Keni shumë “yje” që ngjasojnë me ju. Femra të famshme si Selena Gomez, Miranda Kerr, Kolin Garsia, Lejla Alkasid, Ria Atajdem Deniz Laurel dhe Katrin

Bernardo janë të lindura me faqe të mbushura dhe duken mrekullueshëm, apo jo?/femra.net/

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara