5 arsye se pse burrat nuk duan të jetojnë me gra perfekte

08:50 | 14 Janar 2021

Të qenit i perfeksionuar është një gjë e mirë, jo vetëm në punë, por edhe në një marrëdhënie.

Megjithatë, në një një marrëdhënie perfeksionizmi mund të sjellëe dhe telashe, transmeton portal arbresh.info

Se pse burrat nuk duan të jetojnë me gra perfeksioniste zbuloni më poshtë.

Ndihen të pasigurtë

Besoni apo jo, burrat duan të jenë “atje” për partneren e tyre. Ata duan ta mbështesin, ta ndihmojnë dhe të zgjasin shpatullën, në mënyrë që ajo të mund të mbështetet gjithmonë. Për shkak të kësaj, ata ndihen të fortë dhe të nevojshëm, gjë që u jep atyre siguri. Sidoqoftë, si mund të jenë ata “aty për të” kur ajo padyshim që mund të bëjë gjithçka më vete pa ndonjë ndihmë. Gratë perfekte u japin partnerëve ndjenjën se janë të padobishme dhe të tepërta.

Mërziten

Marrëdhëniet janë të gjalla për shkak të ndryshimeve të vazhdueshme që ndodhin mes partnerëve. Nëse dikush është i përsosur si një robot, ai është i parashikueshëm dhe herët a vonë ai do të bëhet i mërzitshëm, transmeton portal arbresh.info

Ndjejnë presion

Pse duhet të flasësh për gabimet nëse ajo është perfekte nga A-ja në ZH? Njerëzit e përsosur nuk duken simpatikë, sepse të gjitha gabimet shihen qartë në dritë dhe kjo krijon presion edhe për ata që kanë përreth.

Bëhen të dyshimtë

Natyrisht, në fillim të marrëdhënies, të dy palët përpiqen të mos tregojnë mangësitë e tyre menjëherë. Sidoqoftë, kur pas një kohe nuk shfaqet asnjë e metë ose gabim i vetëm, atëherë shumica bëhen të dyshimtë. Dhe ne e dimë që dyshimi dhe mosbesimi janë parakushtet më të këqija për një marrëdhënie.

Nuk janë budallenjë

Edhe pse ndonjëherë ata kanë turp për dobësitë e tyre dhe natyrisht ata gjithmonë përpiqen të jenë më të fortë dhe në një farë mënyre “më të mirë”. Askush nuk është i përsorur dhe kjo i bën ata që të duken më të dashur, më të afërt dhe më të këndshëm. Ata tregojnë anën tonë më të bukur nga jashtë, por mund të zhvillojnë vetëm ndjenjat më të thella dhe lidhjen e vërtetë me një person me të cilin mund të identifikohen dhe që është afër tyre./arbresh.info/

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara