Vetëdijësim apo Ramazan, nuk dalin qytetarët në Batllavë sikur vitet tjera

14:00 | 1 Maj 2021

Në gjithë Kosovën sot festohet 1 maji, dita e punëtorëve, por këtë vitë me ndryshe se vitet e kaluara.

Liqeni i Batllaves i cili ishte vendi i preferuar për të festuar 1 majin nga qytetarët, sot ka mbetur i zbrazur.

Në këtë liqen shihet një numër shumë i vogël i qytetarëve, kjo për shkak të pandemisë COVID-19, dhe Muajit të Shenjtë të Ramazanit./arbresh.info/

 

 

Lajmet më të lexuara