Google ADS

Qytetarët i drejtohen kutive të votimit qysh në orën e parë të hapjes

07:37 | 17 Tetor 2021
arbresh.info

Me të shënuar ora 07:00 janë hapur 22 vendvotimet në Fakultetin Filologjisë, në Prishtinë.

Të gjitha materialet për këtë proces kanë ardhur më kohë dhe nuk ka ndonjë mungesë ka thënë Besfort Krasniqi menaxher i qendrës.

E njëjt si këtu në tërë Kosovën sot qytetarët kanë të drejtë që të shfrytëzojnë të drejtën e tyre për të votuar për njërin  nga kandidatet për të udhëhequr me ta në katër vitet e ardhshme.

Aktualisht në këtë qendër ku është edhe qendra më e madhe në kryeqytet pati votues qysh në orën e parë të hapjes.

Qytetarët e Kosovës mund të shfrytëzojnë të drejtën e tyre deri në ora 19:00./arbresh.info/

Shpërndaje në rrjete sociale