Prezantohet analiza për sfidat e sigurisë dhe shëndetit në punë

07:00 | 24 Dhjetor 2018

Qendra për Politika dhe Avokim (QPA) dhe Rrjeti i Edukatorëve Bashkëmoshatarë (PEN) në bashkëpunim me Këshillin Nacional për Siguri dhe Shëndet në Punë (KNSSHP) organizojnë konferencë lidhur me ‘Sfidat e Sigurisë dhe Shëndetit në Punë’.

Ky aktivitet është pjesë e projektit “Sundimi i Ligjit-Promovimi i të Drejtave te Punëtorëve” që implementohet nga Qendra për Politika dhe Avokim(QPA) dhe financohet nga Olof Palme International Center (OPC).

Në këtë konferencë do të prezentohet një analize e shkurtër për gjendjën e sigurisë dhe shëndetit në punë e hartuar nga QPA dhe PEN. Si dhe nga ana e Këshillit Nacional për Siguri dhe Shëndet në Punë do të prezantohet raporti i punës së KNSSHP-së për vitin 2018.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara