Google ADS

Pacolli vendos të ndërtoj një qendër moderne për aftësimin e fëmijëve dhe të rinjve

18:09 | 14 Janar 2021

Kryetari i Aleancës Kosova e Re, Behgjet Pacolli ka bërë të ditur se do të nisë ndërtimin e një qendre moderne për aftësimin e fëmijëve dhe të rinjve.

Pacolli që nga paslufta deri më sot, në Kosovë, përmes Fondacionit “Behgjet Pacolli”, ka kontribuar mbi 34 milion euro, shkruan Arbresh.info.

Ky është shkrimi I plotë dhe projekti:

Nga periudha e pasluftës deri më sot, në Kosovë, Fondacioni “Behgjet Pacolli” ka kontribuar në fusha të ndryshme dhe me fondet e veta me mbi 34 milion euro. Këtë herë vendosa të ndërtoj një qendër moderne për aftësimin e fëmijëve dhe të rinjve. Kjo qendër për aftësim te fëmijëve dhe të rinjve do t’u shërbejë atyre për t’i realizuar aftesitë (prirjet) e tyre. Por jo vetëm këtë, ajo do tē shërbejë edhe për t’u përballuar me sfidat dhe imponimet që u shkaktohën, pamëshirshëm në këtë shoqëri.