Google ADS

Nis zbatimi i regjimit të lirë të trafikut lokal kufitar Kosovë-Shqipëri

14:18 | 12 Qershor 2024
K.B

Sot ka nisur regjimi i lirë të trafikut lokal të kufirit në hapësirën prej 30 km nga të dy anët e kufirit mes Shqipërisë dhe Kosovës, në pikat e veçanta të kalimit kufitar.

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama përmes një njoftimi në rrjete sociale Rama shkruan se në pikën kufitare të Morinës dhe Vermicës do të ketë korsi të dedikuara për kalimin e lehtësuar të kufirit.

“Sot filloi zbatimi i regjimit të lirë të trafikut lokal të kufirit në hapësirën prej 30 km nga të dy anët e kufirit mes Shqipërisë dhe Kosovës, në pikat e veçanta të kalimit kufitar. Ndërsa në PKK Morinë dhe Vermicë do të ketë korsi të dedikuara për kalimin e lehtësuar të kufirit”, shkruan Rama në Facebook./Arbresh.info/

Të ngjashme