Google ADS

Nis seanca e Kuvendit të Kosovës

10:57 | 23 Maj 2024
K.B

Ka nisur seanca e Kuvendit të Kosovës.

Kryetari i Kuvendit, Glauk Konjufca tha se seanca është në formë të vazhdimit nga seanca e kaluar, ku në rend të ditës janë ratifikimi i tri marrëveshjeve ndërkombëtare:

3. Shqyrtimi i Projektligjit nr.08/L-303 për ratifikimin e Amendamentit të Marrëveshjes për Themelimin e Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (“Marrëveshja”) – neni 1,

4. Shqyrtimi i Projektligjit nr.08/L-301 për ratifikimin e Marrëveshjes për njohjen e kualifikimeve profesionale për infermier, kirurg veterinar, farmacist dhe mami në kontekstin e Marrëveshjes së tregtisë të lirë të Evropës Qendrore,

5. Shqyrtimi i Projektligjit nr.08/L-302 për ratifikimin e Marrëveshjes së Kredisë në mes të Republikës së Kosovës përfaqësuar nga Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve, dhe Bankës Zhvillimore të Këshillit të Evropës (BZHKE) për Projektin “Banimi social adekuat”.

Ndërkaq duke filluar nga ora 10:30, Kuvendi do të mbajë seancë plenare, ku në rend të ditës ka 23 pika për shqyrtim dhe miratim./Arbresh.info/

LEXO EDHE:

Sot mblidhet Kuvendi i Kosovës

Shpërndaje në rrjete sociale