Në mungesë kuorumi dështon miratimi i marrëveshjeve ndërkombëtare

15:32 | 21 Korrik 2021

Kuvendi i Kosovës nuk ka arritur të ratifikoj marrëveshjet ndërkombëtare për shkak të mungesës së kuorumit.

Nënkryetarja e Kuvendit, Saranda Bogujevci tha se do të shtyhet për më vonë pika për “Ratifikimi i amandamentitmit të marrëveshjes ndërkombëtare me Bankën Evropiane për Investime për financimin e projektit për rehabilitimin e linjës hekurudhore 10”.Po ashtu nuk ka arritur të kalojë as “Marrëveshja bilaterale me Qeverinë e Kosovës dhe Luksemburgut për programin për mbështetje shëndetësore pjesa dytë.

KDI gjatë ditë u ka bërë thirrje deputetëve të votojnë këto marrëveshje./arbresh.info/

KDI: Kuvendi të ratifikojë katër marrëveshjet ndërkombëtare

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara