Mustafa: Programi qeverisës ka shumë pikëpyetje

21:22 | 12 Maj 2021

Deputeti i LDK-së, Besian Mustafa ka komentuar programin qeverisës të Qeverisë Kurti, i cili u publikua dje.

Mustafa ka thënë se në programin qeverisës të Qeverisë Kurti kanë gjetur shumë fjalë por pak gjëra konkrete

“Kanë mungesë të masave konkrete ose të një rrugëtimi se si do të arrijnë t’i realizojnë objektivat që i kanë premtuar dhe që i kanë reflektuar në program. Flitet për Fondin Sovran, nuk tregon se çka do të bëjë më pasurinë strategjike, se si do të përfitojnë qytetarët, ka shumë pikëpyetje. Po ashtu, edhe Agjencia Zhvillimore nuk tregon se si do të bëjë zhvillimin ekonomik për dallim nga agjencitë tjera”, ka potencuar Mustafa në Debat Plus.

Deputeti i LDK-së, madje tha se Qeveria Kurti synon t’i realizojë të gjithë këto me borxh.

“Qeveria në 4 vitet e ardhshme synon t’i realizojë këto me borxhe. Kanë premtuar aq shumë sa që nuk mund t’i financojnë me buxhetin e shtetit. Për katër vite do të shtojnë 1.7 miliard borxhe”, ka thënë ai.

Lajmet më të lexuara