MKRS do të financojë Qendrën Rinore në Deçan

08:58 | 18 Prill 2019

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit do të financojë ndërtimin e Qendrës Rinore në Deçan.

Për këtë arsye, ministri i Kulturës, Kujtim Gashi, do të qëndrojë në këtë komunë ku do të nënshkruajë edhe memorandumin e bashkëpunimit për këtë projekt.

Gashi do të pritet nga kryetari i Deçanit, Bashkim Ramosaj, në ora 14:00.

Pas aktit të nënshkrimit, të dy do të vizitojnë edhe palestrën sportive dhe stadiumin e qytetit.

 

Të ngjashme