Mbahet kampi veror me të rinjtë nga diaspora, Kosova dhe Shqipëria

07:12 | 24 Korrik 2017

Ministria e Diasporës dhe Organizata Jo Qeveritare “Toka” organizojnë kampin veror me të rinjtë nga diaspora, Kosova dhe Shqipëria.

Kampi organizohet në qendrën rekreative “Gërmia” nga data 24 – 28korrik 2017.

Pjesëmarrës do të jenë të rinjtë e grup-moshës 14-17 vjeç.

Hapjen zyrtare të kampit veror do ta bëjë ministri i Diasporës, Valon Murati.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara