Google ADS

Maqedonci mori pjesë në ceremoninë e shënimit të 210-vjetorit të krijimi të trupës së karabinierëve

13:47 | 6 Qershor 2024
K.B

Ministri i Mbrojtjes, Ejup Maqedonci, me ftesë të komandantit të MSU KFOR, kolonel Massimo Rosati, mori pjesë në ceremoninë e shënimit të 210-të vjetorit të krijimit të trupës së karabinierëve.

Me këtë rast, Maqedonci i shprehu falënderimin kolonelit Rosati dhe autoriteteve të tjera të pranishme, për kontributin e vlefshëm që trupat italiane kanë dhënë në kuadër të misionit të KFOR-it.

“Kontributi i trupës së karabinierëve ka pasur dhe ka rëndësi të veçantë në ambientin e sigurisë në Republikën e Kosovës”, theksoi Maqedonci.