Lehtësimi i masave, Ramazani zbehë praninë e qytetarëve nëpër lokale

11:23 | 19 Prill 2021

Dje Qeveria e Kosovës ka miratuar masat e reja anti-Covid19.

Pas dy jave mbyllje, gastronomia ka filluar sot punën, por edhe pse u lehtësuan masat, siç duket Ramazani ka zbehur pranin e qytetarëve nëpër lokale.

Gastronomia dhe hotelet| Klientët duhet të qëndrojnë ulur në çdo kohë

Lajmet më të lexuara