Google ADS

Kurti me mesazh përkrahës për partinë e Gjukanoviqit në prag të konferencës

14:21 | 21 Qershor 2024
L G

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, në emër të Lëvizjes Vetëvendosje, të cilën ai drejton, ka dërguar një mesazh mbështetjeje për Partinë Demokratike të Socialistëve në Mal të Zi të cilën e ka themeluar Milo Gjukanoviq, para konferencës së tyre zgjedhore në Podgoricë, me mesazhin se ai gjithmonë do të qëndrojë pranë atyre që besojnë se e ardhmja e përbashkët e rajonit është në Bashkimin Evropian.

Kryeministri Kurti përmes një video-adresimi në “X” ka uruar konferencën zgjedhore dhe iu ka dëshiruar sukses.

“Ne gjithmonë do të qëndrojmë pranë atyre që besojnë se e ardhmja jonë e përbashkët është në BE, drejt së cilës ne ndërtojmë ura së bashku të bazuara në marrëdhënie të mira fqinjësore, mirëqenien e qytetarëve tanë, sigurinë e Aleancës Veri-Atlantike, luftën kundër krimit dhe korrupsionit, si dhe luftën kundër nacionalizmit dhe shovinizmit ekstrem që tenton të na kthejë në fillim të viteve të nëntëdhjeta të shekullit të kaluar,” ka thënë Kurti.

Të ngjashme