Kosova nënshkruan marrëveshje me vlerë 7.45 milionë euro me KfW-në

07:00 | 6 Dhjetor 2017

Ministria e Financave ka bere te ditur se do të organizojë ceremoninë e nënshkrimit të dy marrëveshjeve me vlerë 5.45 milionë euro dhe 2 milionë euro, me Bankën Gjermane për Zhvillim (KfW), të cilat dedikohen për rritjen e kapitalit të Fondit Kosovar për Garantimin e Kredive.

Marrëveshjet nënshkruhen ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Bankës Gjermane për Zhvillim (KfW).

Nënshkrimi i Marrëveshjeve do të bëhet nga Ministri i Financave Bedri Hamza dhe Rene Eschemann, Drejtori i Zyrës së KfW-së për Kosovë dhe Maqedoni si dhe Thomas Reker, Menaxher i Lartë i Projekteve për Evropë Juglindore.

Ceremonia e nënshkrimit të Marrëveshjes do të mbahet sot në Ndërtesën e Qeverisë së Kosovës.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara