Komuna e Prishtinës emëron anëtarët në komisionet e Ndërmarrjeve Publike

15:34 | 18 Janar 2018

Komuna e Prishtinës ka mbajtur sot mbledhjen e parë e Kuvendit Komunal, ku u votua për Kryesuesin e Kuvendit, Komitetin për Politikë dhe Financa si dhe për caktimin e anëtarëve në komisionet e aksionarëve të Ndërmarrjeve Publike të Komunës së Prishtinës, si në vijim:

-Kryesues i Kuvendit
Agim Kuleta

-Komiteti për Politikë dhe Financa
Agim Kuleta
Visare Gorani – Gashi
Vala Peshku
Milot Podvorica
Genc Sherifi
Halim Halimi
Agim Gashi
Jeta Rafuna
Blerand Stavileci
Fadil Gashi
Sami Borovci

-Ngrohtorja e qytetit “Termokos”, SH.A.:
Nol Nushi
Arbenita Murseli

-Ndërmarrja Publike Banesore, SH.A.:
Egzon Azemi
Qëndrim Sahiti

-Kompanija rajonale e mbeturinave “Pastrimi”, SH.A.:
Sokol Berisha
Vjosa Hamiti

-Ndërmarrja publike “Hortikultura”, SH.A.:
Valbona Ajeti
Leonora Shabani – Bajraktari

-Ndërmarrja publike “Trafiku Urban”, SH.A.:
Adrian Berisha
Bukurie Canolli

-Ndërmarrja publike “Sport – Marketing”, SH.A.:
Adelina Fazliu
Besnik Mujeci

-Stacioni i Autobusëve, SH.A.:
Mirsad Vitia
Rifat Deri

-Prishtina Parking, SH.A.:
Eman Rrahmani
Drilon Pireva.

Lajmet më të lexuara