Kjo është vaktia e Ramazanit për Kosovën, ja kur nis agjërimi

07:56 | 31 Mars 2020

Sipas kalendarit mysliman, muaji i Ramazanit fillon më 24 prill dhe dita e parë e Fiter Bajramit është me 24 maj.

Sipas fesë islame, agjërimi në Islam nënkupton abstenimin apo “me u përmbajt nga një veprim”.

Do të mbetet të shihet nëse deri atëherë, do të kalojë edhe izolimi nga pandemia COVID19. Ajo që dihet deri tash është se xhamitë dhe kishat kanë mbyllur për besimtarët vaktet e lutjeve.

Më poshtë e gjeni vaktinë e Ramazanit për Kosovën për këtë vit.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara