Kjo është partia më me fat, i bie numri 111

11:17 | 1 Shkurt 2021

Iniciative e Re Demokratike e Kosovës do të garoj me numrin 111 në zgjedhjet e 14 shkurtit.

Ky është numri më i lehtë për tu mbajtur mend, e kjo parti e kishte fat të kërkoj votën e votuesit në ditën e zgjedhjeve.

Pas tërheqjes së shortit është bërë e ditur se

Lëvizja Vetëvendosje do të ketë numrin 127,

Lidhja Demokratike e Kosovës, numrin 132,

Partia Demokratike e Kosovës numrin 134,

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës numrin 135.

Nisma Socialdemokrate  numrin 121, koincidencë me Brigadën 121, Ismet Jashari-Kumanova

Partia Rome e Kosovës do të ketë numrin 117.

Lëvizja Përparimtare e Romëve të Kosovës do të ketë numrin 123.

Lëvizja për Bashkëveprim do të ketë numrin 116.

Kolicioni VAKAT do të ketë numrin 113.

FJALA numrin 138.

Iniciative e Re Demokratike e Kosovës numrin 111.

dhe Lista Serbe  do të ketë numrin 119.

 

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara