Këto fshatra të Prizrenit sot do të mbesin pa ujë

08:16 | 4 Qershor 2020

KRU “Gjakova” sh.a, përmes një njoftimi ka bërë të ditur se disa fshatra do të mbesin pa ujë, për shkak të një defekti, derisa thotë se ekipet teknike po bëjnë përgatitje që punimet të kryhen sa ma shpejtë.

Ky është njoftimi i plotë:

Njoftojmë konsumatorët e regjionit të Prizrenit se është paraqitur një defekt në gypin furnizues fi 400, në fshatin Fortesë.

Për shkak të punimeve pa furnizim me ujë do jenë këto fshatra; Fortesë, Celinë, Krushë e Madhe, Nagavc, Hoqë e Vogel, Krushë e Vogel, Piranë, Retijë, Fshatrat e Hasit, Krajkë, Bregdri, Zym dhe Shengjergj.

Ekipi teknik ka bërë pregatitjet që punimet të kryhen sa më shpejtë që është e mundur!