Google ADS

Inteligjenca e SHKK-së, godet kontrabandën në QP Prizren

11:09 | 22 Maj 2020

Shërbimi Korrektues i Kosovës, njofton se mbrëm rreth orës 21:50h, në Qendrën e Paraburgimit në Prizren, pas një informacioni konfidencial nga Njësiti i Inteligjencës së SHKK-së, përmes rrugëve operative, oficerët korrektues kanë arritur të godet kontrabandën  në QP Prizren.

Po ashtu në njoftim thuhet se, me të pranuar informacionin oficeret korrektues, në vazhdimësi të Planit Operativ për bastisje të qëllimta, bazuar në informatën konfidenciale të pranuar, është bërë një bastisje e dhomës B1, në të cilën ishin të vendosur 04 (katër) të paraburgosur, transmeton arbresh.info.

Në njoftimin e saj thuhet se bastisja ka rezultuar pozitive, në komodinën plastike në një pjesë të kamufluar janë gjetur dy telefona mobil të tipit Iphone 5 dhe një karikues.

Ky është njoftimi i plotë:

Mbrëmë, rreth orës ‪21:50h në Qendrën e Paraburgimit në Prizren, pas një informacioni konfidencial nga Njësiti i Inteligjencës së SHKK-së, përmes rrugëve operative, oficerët korrektues kanë arritur të godet kontrabandën  në QP Prizren.

Me të pranuar informacionin oficeret korrektues, në vazhdimësi të Planit Operativ për bastisje të qëllimta, bazuar në informatën konfidenciale të pranuar, prej orës ‪21:50 – 22:20 është bërë një bastisje e dhomës B1, në të cilën ishin të vendosur 04 (katër) të paraburgosur.

Bastisja ka rezultuar pozitive, në komodinën plastike në një pjesë të kamufluar janë gjetur dy telefona mobil të tipit Iphone 5 dhe një karikues.

Pas intervistimit të të paraburgosurve të kësaj dhome, të njëjtit janë veçuar deri në hetimin e rastit, si dhe janë iniciuar procedura disiplinore ndaj  tyre.

Shërbimi Korrektues i Kosovës mbetet i përkushtuar  në luftimin e dukurive negative dhe kontrabandës nëpër institucionet korrektuese dhe ato të paraburgimit./arbresh.info