Fillon periudha për ndërrimin e qendrës së votimit brenda komunës

14:26 | 21 Korrik 2021

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njofton se është duke u zhvilluar periudha për ndërrimin e Qendrës së Votimit brenda komunës, e cila ka filluar më 20 korrik dhe do të përfundojë më 7 shtator.

Gjatë kësaj periudhe, qytetarët me të drejtë vote mund të marrin përgjigje në pyetjet: “Ku duhet të votoj” dhe “Si mund ta ndërroj Qendrën e Votimit?”.

Në aplikacionin e vendosur në ueb faqen e KQZ-së, votuesit mund ta mësojnë qendrën e tyre të votimit duke shënuar vetëm numrin personal.

Po ashtu, përmes këtij aplikacioni, votuesit mund ta ndërrojnë qendrën e tyre të votimit duke ndjekur hapat që kërkohen. Ndërrimi i Qendrës së Votimit përmes KQZ-së është i mundur vetëm brenda komunës suaj, ku ju jeni votues.

Aplikacioni i KQZ-së për këtë periudhë është i vendosur në ueb faqen e KQZ-së, në pjesën: Shërbimet e KQZ-së > Lista Votuese > Gjeni qendrën tuaj të votimit, apo në linkun direkt.

“Gjithashtu, ndërrimi i qendrës së votimit është i mundur edhe përmes Komisionit
Komunal të Zgjedhjeve, në komunën tuaj, duke paraqitur kërkesën.

Për informata shtesë, qytetarët mund të kontaktojnë në këtë linjë ndihmëse pa pagesë:
0800 55 555”, thuhet në njoftim. /arbresh.info/

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara