Dorëhiqet u.d drejtori i Onkologjisë, Arben Bislimi

15:53 | 25 Janar 2023

Ka dhënë dorëheqje u.d. i Drejtorit të Onkologjisë, Arben Bislimi.

Kjo është konfirmuar nga Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës.

“Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës ju konfirmon se për shkaqe personale ka dhënë dorëheqje nga pozita e u.d. drejtorit të Klinikës së Onkologjisë, Dr. Arben Bislimi. Së shpejti pritet të caktohet u.d. drejtori i ri i Klinikës së Onkologjisë”, thuhet në përgjigjen e SHSKUK-së.

Edhe paraardhësi i Bislimit, Ardian Mullaku kishte dhënë dorëheqje, ani pse ishte zgjedhur drejtor me konkurstë rregullt.

Shpërndaje në rrjete sociale