Dogana fillon shitjen online të mallrave të konfiskuara

11:24 | 1 Shtator 2020

Dogana e Kosovës ka njoftuar se nga sot ka funksionalizuar sistemin e shitjeve online për mallra të konfiskuara.

Përmes një njoftimi në faqen zyrtare, Dogana ka bërë me dije se ky sistem u mundëson të gjithë qytetaret e Republikës se Kosoës që të kenë qasje dhe njehkohsisht të marrin pjesë online në ankandet e organizuara nga Dogana, shkruan Arbresh.info.

Ky  është njoftimi i plotë:

Dogana fillon ne shitjen online te mallrave te konfiskuara
1 shtator 2020, Prishtine, nga sot Dogana e Kosovës ka funksionalizuar sistemin e shitjeve online për mallra të konfiskuara.
Në kuader të modernizimit dhe përmirësimit të sherbimeve ndaj qytetarve dogana ka filluar me sistemin me të ri të shitjeve online, ky sistem mundëson të gjithë qytetaret e Republikës se Kosoës që të kenë qasje dhe njehkohsisht të marrin pjesë online në ankandet e organizuara nga Dogana. Sistemi funksionon përmes web faqes sonë ku fillimisht kërkohet regjistrimi e pastak qasja në ankande është automatike.
Pas sistemit të zhdoganimeve Asycuda, sistemin e komunikimit online, e-administrates tani sistemi I shitjeve online të mallrave të konfiskuara ka shndërruar Doganen e Kosovës në administraten e parë në vend që ka funksionon 100% online dhe ju mundëson të gjitha palëve të interesit të kenë qasje dhe përdorim të sherbimeve të doganës në menyrë eletronike.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara