Asociacioni i Komunave të Kosovës diskuton për Projektligjin për Inspektim Administrativ

13:21 | 18 Janar 2022

Asociacioni i Komunave të Kosovës po mban takim me kryetarët e të gjitha komunave të Kosovës. Ata janë mbledhur për të diskutuar në lidhje me Projektligjin për Inspektim Administrativ.

Në këtë takim që ka filluar nga ora 11:00, do të diskutohet edhe për problemet me kontratat kolektive në arsim dhe shëndetësi, problemet me mosfunksionimin e Bordit të Organit Shqyrtues të Prokurimit, mjetet financiare të komunave të cilat po shkojnë në fond rezervë, bashkëpunimin nivel lokal-nivel qendror dhe tema tjera.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara