Aleanca Kosova e Re ka pritur sot në takim një delegacion të lartë nga NDI

13:00 | 2 Mars 2017

Ish kandidati i AKR-së për Prishtinën Korab Sejdiu dhe Sekretarja Organizative e partisë Rejhan Vuniqi, kanë pritur sot në takim një delegacion të lartë nga Instituti Kombëtar Demokratik (NDI), kryesuar nga Sef Ashiagbor, këshilltare e lartë e NDI për partitë politike me seli në Washington DC, Daniel Mitov, ish-minister i Punëve të Jashtme të Bullgarisë dhe Francesca Binda, eksperte pwr parti politike dhe zhvillim parlamentar.

Gjatë këtij takimi ndër të tjera u diskutua dhe u vlerësua angazhimi dhe bashkëpunimi prej shumw vitesh i NDI me të gjitha partitë politike në Kosovë e në veçanti me AKR-në.

Edhe një here ata ofruan mbështetje dhe përkrahje të plotë në projektet e mëtutjeshme që do ta ndihmonin dhe avanconin Aleancën Kosova e Re në të ardhmen. Ata po ashtu i morën parasysh te gjitha kërkesat e AKR-së ndaj NDI dhe ekspertizës qe ajo ofron në programin, politikat dhe strategjitë partiake.

Në takim gjithashtu është diskutuar edhe për mundësitë e avancimit të pozitës së gruas në aspektin e përfaqësimit shoqëror dhe vendimmarrës./Arbresh.info.

foto-001 foto-002 foto-003 foto-004 foto-005

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara