Portali arbresh.info gjashtë vjet në krye të detyrës për informim të shpejtë dhe të saktë

20:40 | 1 Mars 2021

Portali arbresh.info me suksese të shumta po shënon gjashtë vjetorin, me qëllime e strategji të reja për vitin 2021 dhe në vitet e ardhshme.

Gjashtë vjet në krye të detyrës për informim të shpejtë dhe të saktë, por na presin edhe shumë vite në rrugëtimin e përbashkët.

Numri i të ftuarve në këtë ditë të veçantë ka qenë i kufizuar për shkak të rregullave anti-Covid-19.

Faleminderit për besimin tuaj të gjithë lexueseve të portalit arbresh.info

Lajmet më të lexuara