46 mijë ndërtime pa leje në Prishtinë

10:45 | 2 Prill 2018

Në Kosovë për herë të parë është organizuar konferenca e Ndërtimit e emëruar “CONRECON Prishtina 2018”.

Konferenca e cila është organizuar nga Media Ndërtimi, ka për qëllimi diskutimin e problemeve të shumta në fushën ndërtimit.

Drejtori i Media Ndërtimi Valon Vataj ka thënë se ka probleme të mëdha në fushën e ndërtimit dhe sipas tij, konferenca ka për qëllim të zgjidhë edhe problemet e mjedisit të cilat shkaktohen nga ndërtimi.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara