Lansohet Libri ‘Ditari i Nënës’, udhërrëfyes për hapat e prindërimit

07:19 | 20 Qershor 2019

Aksion për Nëna dhe Fëmijë do të bëj lansimin e Librit ‘Ditari i Nënës’, udhërrëfyesi për hapat e prindërimit, libër ky i shkruar nga Albiona Beselica Beha.

Libri ‘Ditari i Nënës’ është libër me informata të sakta rreth një shtatzënie dhe foshnje të shëndoshë.

Ky ditar i përcjell nënat e reja përgjatë periudhës së shtatzënisë duke i udhëzuar për hapat drejt një shtatzënie sa më të mirë.

Nënat mund ta shfrytëzojnë këtë ditar si një kujtim për fëmijën dhe periudhën më të mirë të jetës, duke ruajtur çdo përjetim, kujtim apo sfidë në rrugëtimin e të qenët prind./Arbresh.info/

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara