🔴LIVE Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës Samedin Mehmeti, mban konferencë

11:13 | 8 Qershor 2021

Konferencë e organizuar nga Policia e Kosovës, e cila i dedikohet sigurisë në trafikun rrugor.

Për gjendjen e sigurisë në trafikun rrugor, planifikimet operacionale dhe angazhimet policore në këtë konferencë do të flasin:

  • Drejtori i PĂ«rgjithshĂ«m i PolicisĂ« sĂ« KosovĂ«s z.Samedin Mehmeti,
  • Drejtori i Divizionit tĂ« Komunikacionit rrugor NĂ«nkolonel Jeton Rexhepi,

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara