Google ADS

Këto vija në dorë zbulojnë se çfarë fati ju pret

19:11 | 8 Gusht 2017

Metafizikanët besojnë se linjat në dorë mund të zbulojnë shumë për përsonalitetin, shëndetin dhe për të ardhmen e një personi.

Njerëzit zakonisht kanë nga dy ose tri linja në dorë, ndërsa vija e katërt ka një domethënie të veçantë, shkruan portali arbresh.info

Mos e merrni me mërzi edhe nëse linjat e dorës janë të ndara, nuk prish punë.

Vija e parë

vija

Vija e parë është më e rëndësishme, sepse tregon se sa të shëndetshëm dhe sa aktiv janë njerëzit. Nëse kjo është e shprehur, atëherë do të keni jetë të gjatë, të lumtur dhe të shëndetshme. Nëse vija është e thyer, atëherë duhet të ndyshoni shprehitë. Përpiquni të mbani dietë të shëndetshme. Nëse ka disa ndërpremje, atëherë do të thotë që një ëndërr e fëmijërisë nuk ju është plotësuar.

Vija e dytë

vija1

Nëse vija nuk është e ndërprerë, atëherë do të udhëhiqeni nga një jetë e lumtur dhe e përmbushur. Nëse kjo është e pasqyruar pjesërisht, keni shansë të mirë për të bërë një jetë të pasur dhe luksoze. Vija me ndërpremje tregon për problemet financiare.

Vija e tretë

vija3

Jo të gjithë e kanë vijën e tretë. Nëse e keni, do të thotë që keni ndikim të madh te njerëzit ose në biznes.

Vija e kartërt

vija4

Nëse e keni vijën e kartër të theksuar, mund të keni një jetë të gjatë dhe me shumë fëmijë./Arbresh.info

Shpërndaje në rrjete sociale