Ja çfarë e pret njerëzimin në 23 shtator

00:43 | 7 Shtator 2017

Ungjillori misionar Robert Breaker flet për datën 23 Shtator 2017 dhe “shenjën” e madhe në qiell që shumë po flasin dhe që mund të lidhet me yjet.

Zbulesa e 12 shenjave është një besim apokaliptik që paralajmëron kohën e Jakobit, i njohur gjithashtu si Periudha e Shtytjes, e cila  mund të fillojë më 9/23/17, duke u promovuar nga një numër i njerëzve dhe organizatave të lajmeve, i cili thotë se përmbushja e saktë e profecisë së dhënë në Zbulesën 12: 1-2 do të ndodhë më 23 shtator 2017 mbi Jerusalemin.

Ky fragment i Shkrimit në Bibël, përshkruan “një grua të veshur me diell, me hënën nën këmbët e saj dhe një kurorë me dymbëdhjetë yje mbi kokën e saj.

Ajo ishte shtatzënë dhe bërtiste me dhembje, ndërsa ajo ishte gati për të lindur.

Shumë njerëz në mbarë botën besojnë se një shtrirje astronomike që përfshin Virgjëreshën dhe Leon, dielli, hëna dhe planetet Merkuri, Marsi, Venusi dhe Jupiteri që ndodhin në shtator 2017 do ta përmbushin këtë profeci fjalë-për-fjalë.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara