Çfarë formash të vagjinave ekzistojnë

18:42 | 15 Korrik 2017

Ngjashëm si edhe gjurmët e gishtave, nuk ekzistojnë dy vagjina krejtësisht të njëjta. Nga përshkrimi si, p.sh., “vagjina tepër e ngushtë” ose “vagjina tepër e gjerë”, pjesëtaret e gjinisë së bukur nuk dinë ç’të thonë.

Vagjina e ngushtë

Këtë tip vagjine shumë shpesh kanë femrat me shtat shumë të hollë, të dobëta dhe ato me shtat të vogël. Kjo formë vagjine në krahasim me të tjerat është më e ngushtë nga format e tjera të vagjinës.

Edhe pse kjo formë vagjine zakonisht premton seks të shkëlqyeshëm, në disa raste mund të shkaktojë ndjenjë të pakëndshme kur penisi është diç më i ndjeshëm.

Vagjina me buzë të trasha

Buzët e plota menjëherë tërheqin vëmendjen dhe nga pak janë që qitura jashtë. Mirëpo pikërisht kjo pamje e nxit mashkullin më shpesh për seks oral dhe për t’i ofruar femrës e përvojë dhe kënaqësi të paharrueshme.

Meshkujt thonë që kjo formë e vagjinës i eksiton shumë, ndërkaq edhe vetë penetrimi dhe gjetja e “rrugës së vërtetë” në këtë formë vagjine dukshëm është më e lehtë.

Vagjina me gunga për shkak të depilimit
Natyrisht, meshkujt gjithmonë vërejnë kur femra është përpjekur të rregullojë dhe të mirëmbajë frizurën e qëndrueshme “midis këmbëve”. Qimet e rritura nuk janë dukuri e rrallë.

Mirëpo, për fat të mirë, ekzistojnë mënyrat se si të pengohen. Depilimi i kujdesshëm, pastaj dehidratizimi i asaj pjese të trupit mund të ndihmojnë shumë.

Vagjina e gjerë

Vagjinat e gjera ofrojnë penetrim të lehtë me rastin e seksit dhe jo rrallë brengosen meshkujt të cilët lehtë mund të mendojnë se si “vegla” e tyre thjesht nuk është mjaft e madhe.

Shpërndaje në rrjete sociale