35-vjeçari gjerman me lejen e gruas së tij dëshiron të martohet me dy të dashurat

12:48 | 23 Qershor 2021

Marco u takua me nëpunësen e zyrës Jessica dhe ndihmësen e shitjes me pakicë Kamila, të dyja 35 vjeç, në një festë në vitin 2019. Ata shpejt u dashuruan me njëri-tjetrin dhe janë lidhur romantikisht.

Marco Santo Silva, 35 vjeç, nga Këlni i Gjermanisë është martuar ligjërisht me Daniela Silva, 35 vjeç, dhe ata kanë qenë në një martesë të hapur që nga 2012. Tani ai po planifikon të martohet me dy të dashurat e tij në një ceremoni simbolike, me bekimin e gruas së tij.

Sipas Mirror, Marco u takua me nëpunësen e zyrës Jessica dhe ndihmësen e shitjes me pakicë Kamila, të dyja 35 vjeç, në një festë në vitin 2019. Ata shpejt u dashuruan me njëri-tjetrin dhe janë lidhur romantikisht.

Tani ata shpresojnë të jetojnë së bashku, me Marcon i cili e ndan kohën e tij midis shtëpisë së tyre dhe shtëpisë së familjes, ku jetojnë edhe dy fëmijët e tij. Ata janë gjithashtu të hapur për të rritur më shumë fëmijë së bashku, transmeton arbresh.info.

“Unë kam jetuar në një martesë të hapur me gruan time Daniela që nga viti 2012 dhe kemi dy vajza që janë katër dhe shtatë së bashku”, tha Marco.

Ai tregon se u takua me dy vajzat në një festë në 2019 dhe i prezantoi ato me njëra-tjetrën ku menjëherë patë një kimi.

“Unë u takova me Jessica dhe Kamila në festa të ndryshme në vitin 2019 dhe pastaj i prezantova me njëri-tjetrën menjëherë pas. Ne u harmonizuam menjëherë dhe e dinim që kishim një lidhje të veçantë. Që nga ajo kohë, ne kemi qenë në një marrëdhënie prej tre personash,” vijoi ai.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara