Google ADS

“The Prodigy”, këtë verë në Budva!

11:40 | 10 Mars 2015

Më 15 korrik grupi britanik “The Prodigy” do të performojë në Jazz, si pjesë e “Sea Dance Festivalit”në Budva.

Sivjet, kjo do të jetë performanca e tyre e vetme në Ballkan dhe është pjesë e turneut ndërkombëtar.
Albumi “The Day Is My Enemy” do të lançohet me 30 mars dhe është i gjashti i radhës, e vjen pas albumit “Invaders Must Die”, me të cilin për të 4-rtën herë me radhë kanë fituar vendin e parë në Top listën e albumeve britanike.
Grupi është shumë i njohur për performancat e tyre nëpër koncerte, si dhe sa i përket albumeve të shitura, të cilat arrijnë në 25 milion kopje.
Performanca e “The Prodigy” do të mbahet në Jazz, si pjesë e “Sea Dance Festivalit”.
Grupin e përbëjnë Liam Howlett, Keith Flint dhe Maxim, ndërsa nëpër koncerte performojnë së bashku me instrumentistë tjerë.
Vendi më i adhuruar nga “Sea Dance” i vitit të kaluar, plazhi “Dance Paradise” nga 15 deri me 18 korrik do të shndërrohet në qendrën evropiane të muzikës bashkëkohore elektronike.

1232472929herodigy

Shpërndaje në rrjete sociale