Google ADS

Dy pyetje që mund t’u përgjigjeni vetëm nëse jeni gjeni apo skizofren

21:14 | 20 Shtator 2017
Arbresh.info

Përgjigjuni pyetjeve pastaj mësoni përgjigjen.

Pyetja 1.

A është kjo maskë konvekse në të dyja anët apo jo?

 

pyetja 2.

A është duke u rrotulluar veç në njërën atë apo në të dyjat?

 

 

 

  1. Maska është konvekse veç në njërën anë.
  2. Maska po rrotullohet vetëm në anën e djathtë.

 

Nëse jeni përgjigjur gabim në të dyja pyetjet ju jeni një njeri normal, transmeton arbresh.info.

Nga shkencëtarët është shpjeguar që truri I një njeriu të shëndoshë priret drejt vetëmashtrimit prandaj krijohet iluzioni optik.

Skizofrenët nuk e kanë këtë veti, ata e shohin maskën tamam siç është.

Ndoshta u intereson se cili është dallimi mes skizofrenëve dhe gjenive?

Shkencëtarët kanë gjetur shumë pak dallime gjithsesi agresiviteti dhe sjellja sociale mbetet I vetmi dallim mes dy palëve.

/arbresh.info/

Shpërndaje në rrjete sociale

Të ngjashme